Betalings service.

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til Hammerum Vand A.m.b.a bliver betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent, Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Betalingsservice online tilmelding - hvor du også kan se reglerne. KLIK


Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internette. Foroven af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalings-service.
Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

dv logo invert

Hammerum Vand A.m.b.A | Hi-Park 475 | 7400 Herning | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt (it)